Posted by : Risa Yuliawan Thursday, 2 May 2013

kowe bingung arep gawe status apa ?
kopi wae kata kata neng ngisor iki, gampangkan, semua senang


Dek, nyong ora bisa adoh sekang koe.. | #eaaa Masa sih mas? | Ya, soale koe ngganduli terus.. Ngalih lah.. *nggusah*

Wengi kiye koe keton ayu lho dek.. | #eaaa Masa sih mas?? | Ya, nek awan ora.. #jebuleNgece

Kadang niat apik ora mesti di tanggepi wong lia apik. Sante lan kalem bae

Barkelonan kalah telu. Sing main lemes dengkule linu

Sing duwe pacar bae kudu sabar arep ketemu pacare. Apamaning sing ora duwe pacar

Ya nyong cemburu, soale koe ayu

Atine wong lia sapa sing ngerti. Apamaning nek ora gelem takon. Mikir nganti buthak ya ora bakal ngerti

Saben mlebu parkiran neng gerbang ana sing moni "Silahkan masuk.." Apa lambene ora kesel yah? #ndesa

Pacaran/duwe bojo umure beda 10 taun kuwe berarti sing siji wis SMU, sing siji esih TK. *mbayangna*

Setia kuwe kaya fans sing tetep seneng karo klub bal e senajan kalah, ora senenge pas menang tok ora gelem susah.

Mulane nek lagi dadi pacare aja di sia-sia. Mengko nek pindah karo wong lia trus bahagia koe ora rila

Van Persie pindah klub sepisan bae wis langsung olih piala. Kaya mantanmu bar putus karo koe wis langsung olih bojo

Nek ana wong galau ya jorna bae, mengko toli turu dewek. Kajenge lah wong lare

Mending jujur senajan nglarani ati, ketimbang munafik sok apik jebule tukang ngapusi

Sabar kuwe langka batese, nek pancen niat gelem sabar

Haji Muhidin bae wis sadar, masa koe esih ora sadar nek nyong tresna karo koe sih

Sugeng enjing.. Esuk esuk aja galau mbok cepet tua

Bar jemuahan sing di tiliki disit mesti hape

Ora kudu di obral ben payu

Tresnamu mambrah-mambrah

Mesra kok neng dunia maya tok. Neng dunia nyata langka wujude

Ora kabeh wong seneng karo apa sing dewek lakoni. Ora papa, sing penting dewek niate apik lan nglakoni sing bener

Lanang kok kemayu.. #nggilani

Apik kan ? nah, nek kowe seneng ojo lali follow iki yo Daplun Karo ndekku yo Risa Yuliawan

Maturnuwun

{ 9 comments... read them below or Comment }

  1. Yen Ora ngapak Ora kepenak!!!!!!!

    coba main ke rumahku www.wongjawangapak.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ijin copas kang... udah ane buatin DP BBM

    cek disini http://wongjawangapak.blogspot.com/2013/09/dp-bbm-jawa-ngapak-ngakak-banget-terbaru.html

    ReplyDelete
  3. Apik apik.. tapi durung mgapak banget.

    ReplyDelete
  4. ngapake esih kurang kue jan,,tapi wis lumayan gawe atiku bungah

    ReplyDelete

Followers

Popular Post

Powered by Blogger.

- Copyright © Risa Yuliawan -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -